Lid worden

Interesse om bij AVVA te komen volleyballen? Wij heten u/jou graag van harte welkom! AVVA biedt volleybalmogelijkheden voor jong en oud en van recreatief tot competitief.

Momenteel heeft AVVA drie herenteams, uitkomend in de 2e divisie (heren 1) en de 1e klasse (heren 2 en 3) van Nevobo regio Zuid. Bij de dames zijn er 3 teams, welke uitkomen in de 1e klasse (dames 1) en 2e klasse (dames 2 en dames 3). Daarnaast is er een recreantengroep die alleen traint. Ook bij de jeugd zijn er diverse teams voor alle leeftijdscategorieën aanwezig.

Om kennis te maken met volleybal in het algemeen en bij AVVA in het bijzonder, biedt AVVA de mogelijkheid om vier keer kosteloos mee te trainen. Wilt u hier meer informatie over of vraagt u zich af bij welke groep of welk team u of uw kind het beste past? Stuur dan gerust even een mailtje naar secretariaat@avva-ameide.nl. Op basis van de door u verstrekte informatie wordt dan bekeken bij welke trainingsgroep u of uw kind het beste de gratis proeftrainingen kan volgen. Hierna kan de beslissing genomen worden om wel of geen lid van AVVA te worden.

Een andere manier om kennis te maken met AVVA is het bezoeken van de thuiswedstrijden van één of meerdere teams. De teams die competitie spelen doen dat op Dames 3 na (vrijdag) op zaterdag en dus is er van eind september t/m half april regelmatig een “AVVA thuisdag” in Het Spant. Op zo’n zaterdag spelen (bijna) alle AVVA teams een thuiswedstrijd. ’s Morgens komt met name de jeugd aan bod, terwijl ’s middags de seniorenteams hun wedstrijden spelen. Vooral de wedstrijden van de selecties zijn vaak spectaculair om te zien. Het eerste herenteam speelt zijn wedstrijden om 18.30u. Op vrijdagavond speelt Dames 3 hun wedstrijd om 20.15u. Iedereen is van harte welkom om een keer te komen kijken!

Contributie

  • Jeugd (5 t/m 8 jaar)€55,-
  • CMV (circa 9 t/m 12 jaar)€115,-
  • Jeugd A, B, C€163,-
  • Senioren€234,-
  • Heren 1€298,-
  • Recreanten€105,-

De contributie wordt jaarlijks tijdens de ledenvergadering vastgesteld.