Bus naar bekerfinale heren 1?

We willen graag inventariseren of er voldoende animo is voor het laten rijden van een bus naar Tilburg op 16 mei, waar heren 1 de bekerfinale zal spelen. Het zou natuurlijk hartstikke leuk zijn als onze mannen door veel AVVA-ers aangemoedigd worden. Daarom vragen we jou om zo snel mogelijk te laten weten of je met de bus mee naar Tilburg wil om heren 1 naar de winst te schreeuwen!

Zoals iedereen inmiddels weet draaien we financieel gezien niet het beste seizoen sinds jaren en dus kunnen we als vereniging niet alle kosten op ons nemen. Dat wil zeggen dat er een eigen bijdrage van € 5,- gevraagd zal worden. Verder moeten we nog op zoek naar een sponsor die bij wil dragen aan de kosten, want met € 5,- per persoon zijn de kosten uiteraard nog lang niet gedekt. Dus ken jij iemand of een bedrijf die hier aan bij wil dragen, laat het ons weten! Vraag gerust eens rond in jouw omgeving en bij familie.

Mocht het doorgaan dan zal de bus rond 14.00u uit Ameide vertrekken en rond 18.00u weer terugrijden. Als we veel aanmeldingen krijgen dan kan het een heel gezellige AVVA dag worden, dus meld je snel aan!

Aanmelden via: voorzitter@avva-ameide.nl

Nogmaals, het wel of niet rijden van de bus is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en of we het financieel rond krijgen!

Met vriendelijke groet,
Bestuur AVVA