CMV N4 speelt regiokampioenschap!

Eén van onze CMV teams die toernooien spelen (en dus nog geen competitie) hebben het dit seizoen zo goed gedaan dat ze morgen mogen spelen voor het regiokampioenschap!

Morgenochtend vroeg vertrekken de meiden onder leiding van coach Mark Peeters naar Eindhoven om daar ’s morgens in pouleverband te strijden voor een plek in de finales. Er worden drie wedstrijden gespeeld, en als blijkt dat AVVA het beste team uit de poule is mag er ’s middags verder gestreken worden voor de felbegeerde beker. Heel leuk allemaal natuurlijk, maar het is al een prachtige prestatie dat het team het zover geschopt heeft. Dit alles onder de bezielende leiding van trainers Anrie van Es en Mark Peeters die bijgestaan worden door Demi, Janniek en Rinske. Super gedaan allemaal!

De meiden die morgen aan mogen treden zijn: Ilse Veenvliet, Danielle Kortleve, Iselda van Staverden en Lieke Plieger. Zet hem op meiden! En bovenal: genieten en het gezellig hebben met elkaar! Zorg ervoor dat jullie met opgeheven hoofd het veld kunnen verlaten, winnen is leuk, maar plezier hebben is nog veel belangrijker!