Commissieleden gezocht

Op de ALV zijn er 2 nieuwe commissies geïntroduceerd: de (jeugd)ledenwervingscommissie en de jubileumcommissie. Voor beide zijn we nog op zoek naar mensen die zich bij de commissie aan willen sluiten. Hieronder staat een korte beschrijving wat deze commissies inhouden en bij wie je je aan kan melden. Ook kun je deze personen benaderen als je meer informatie wil over de desbetreffende commissie of ideeën in wil brengen.

(Jeugd)ledenwervingscommissie

Afgelopen seizoen hebben we moeten constateren dat er een forse afname is geweest in leden. De (jeugd)ledenwervingscommissie is in het leven geroepen om met een groep te kunnen brainstormen over hoe wij deze leegloop kunnen stoppen en op welke manier we nieuwe leden kunnen werven. Met werving hopen we voornamelijk nieuwe jeugdleden te trekken en zo de toekomst van AVVA veilig te stellen. Deze commissie is er voornamelijk op gericht om het bestuur te helpen met ideeën en helpen met eventuele wervingsacties is vrijblijvend voor leden van deze commissie.

Bij interesse of vragen kun je terecht bij Annet Zweeren (jeugd@avva-ameide.nl).

Jubileumcommissie

Op 15 mei 2021 bestaat AVVA alweer 50 jaar! Reden voor een groot feest dus. Het seizoen 2020-2021 willen wij bestempelen als jubileumseizoen en komt dus vol te staan met allerlei leuke activiteiten om zo toe te werken naar onze 50e verjaardag. Omdat we zoveel mogelijk leden willen betrekken bij de organisatie van de festiviteiten, hebben we de jubileumcommissie opgericht. Deze commissie zal verantwoordelijk zijn voor het bedenken en uitvoeren van activiteiten tijdens het jubileumseizoen. We hopen dat deze commissie zal bestaan uit leden afkomstig uit verschillende teams en oud-spelers.

Bij interesse, vragen of ideeën die je aan wil dragen kun je terecht bij Lotte Schiphof (voorzitter@avva-ameide.nl; 06-22002996).