De nieuwe helden van AVVA!

Twee prachtige sportprestaties van AVVA teams afgelopen zaterdag. Zowel CMV 5 als Meiden B werd overtuigend kampioen door hun laatste wedstrijd met 4-0 te winnen!

Om half tien ’s morgens liep de spanning bij de jongens en meiden van CMV5 al flink op. Er moest met maar liefst 4-0 gewonnen worden om het kampioenschap binnen te slepen. Het team was hier goed van op de hoogte en dus konden ze best last gaan krijgen van de zenuwen. Het team liet echter zien uit het juiste hout gesneden te zijn. Met prachtig volleybal, door regelmatig goed in drieën te spelen en via goed serveren werd de tegenstander kansloos gelaten. En dus kon na de gewonnen vierde set een feestje gevierd worden!

’s Middags was het de beurt aan meiden B die een setje marge hadden, maar ook dat is natuurlijk niet heel veel. Ook deze meiden konden goed met de druk omgaan en speelde gewoon een hartstikke goeie pot volleybal. Moeilijk serveren en zelf keurige aanvallen binnen de lijnen slaan gaf het publiek waarvoor ze gekomen waren. De ontlading was na het winnen van de derde set groot, en terecht.

Beide teams hartstikke goed gedaan, jullie kunnen trots zijn op jezelf en elkaar! En wij zijn als vereniging ook hartstikke trots op jullie! Geniet nog lekker na van deze mooie kampioenschappen.

 

CMV 3 CMV 4  CMV 1 CMV 2MB