Derby's, toppers en draaimiddag

Aanstaande zaterdag belooft een wel heel mooie volleybaldag te gaan worden. Op heren 2 na spelen alle teams een thuiswedstrijd, waarbij er diverse derby’s en topwedstrijden op het programma staan.

Wat te denken van Heren 3 dat zelf derde staat en tegen de koploper aan mag treden? Of meisjes B dat uitstekend uit de startblokken is geschoten de tweede competitiehelft en nu de eerste plaats bezet? Om vier uur is het verstandig om een beetje in het midden van de tribune te gaan zitten. Zowel dames 2 als heren 1 komen dan in actie in de onvervalste streekderby tegen WIK. Naast de punten staat er natuurlijk weer de nodige prestige op het spel. En ook voor de overige teams staan er weer leuke wedstrijden op het programma.

Alsof dit allemaal niet genoeg is wordt er ook weer een onvolprezen AVVA draaimiddag georganiseerd door de activiteitencommissie. De grappen en grollen zullen ongetwijfeld weer niet van de lucht zijn en vermoedelijk is er ook wel weer een klein grillworstje van Simon te scoren, dus zorg dat je er bij bent!