Externe trainers blijven aan!

Het AVVA bestuur is verheugd dat we goed nieuws kunnen brengen op trainersgebied: zowel Leo als Stefan blijven komend seizoen verbonden aan AVVA.

Leo heeft sinds eind vorig seizoen dames 1 onder zijn hoede en dat loopt prima. Het is dat dit seizoen gekenmerkt wordt door (tijdelijke) vertrekkers en blessures op dun bezette posities anders had er wellicht nu al een topnotering ingezeten. Met een hopelijk voltallige en fitte selectie gaan de dames daar komend seizoen in ieder geval alsnog voor! We zijn blij dat Leo zijn draai gevonden heeft binnen AVVA en dit bezegelt met een verlenging van zijn verblijf bij ons. We hopen dat de prettige samenwerking nog even mag duren en wensen Leo ook komend seizoen veel plezier en succes!

Omdat we het belangrijk vinden dat ook de jeugd goed begeleid wordt en het niet altijd meevalt om vrijwilligers hiervoor te vinden is begin dit seizoen Stefan gestart met het trainen van diverse jeugdspelers. Eerst twee meidengroepen en inmiddels sinds enige tijd een meiden- en een jongensgroep. Zowel de jongens als de meiden zijn hier erg enthousiast over en het is ook goed te zien in de wedstrijden van de diverse teams (meisjes B, dames 2, jongens B en C) dat de technische bagage steeds groter wordt. Daarom zijn we heel blij dat we Stefan volgend seizoen ook weer mogen verwelkomen in Het Spant en we hebben er alle vertrouwen in dat hij het goede werk voort zal zetten. Ook hem wensen we natuurlijk een prettig langer verblijf bij AVVA!

Er zullen nog gesprekken met Leo en Stefan plaatsvinden over de exacte invulling van de trainingsgroepen voor volgend seizoen, dus het is niet automatisch zo dat degenen die dit seizoen Stefan als trainer hebben dat volgend seizoen ook zullen hebben; waarschijnlijk gaat hierin namelijk wel iets veranderen, maar dat zal de tijd uitwijzen. Zodra hier meer over bekend is zullen we jullie informeren via de website.