Feestvreugde met klein dompertje

Afgelopen zaterdag beloofde een mooie AVVA volleybaldag te worden en dat werd het! De negen thuisspelende teams zorgde over het algemeen voor winst en daar waar dat niet lukte was het in ieder geval spannend tot het einde.

De dag kende maar liefst vier wedstrijden die eindigde in een vijfsetter waarvan er twee verloren en twee gewonnen werden. Meisjes en jongens C verloren helaas nipt, terwijl meisjes A en heren 3 wel de puf hadden om de vijfde set winnend af te sluiten. Verder waren er alleen maar overwinningen aan AVVA zijde te noteren; jongens B en dames 2 verstevigde hun koppositie door met 4-0 te winnen en ook heren 2 doet weer mee op de ranglijst na een eclatante 4-0 zege op de rode lantaarndrager. Dames en heren 1 wonnen beide met 3-1 en daar waren met name de heren tevreden mee aangezien de mannen eindelijk het niveau van de training ook in de wedstrijd bij vlagen naar boven wisten te halen.

Wel is het nodig om iedereen weer even op scherp te zetten rondom de zaalwacht en het invullen van wedstrijdformulieren. Op veld 2 waren wat spullen blijven staan (ballenkar, stoelen, tafel) en aan bijna ieder wedstrijdformulier ontbreekt wel iets:
– relatiecode scheidsrechter
– handtekening scheidsrechter
– eindtijd wedstrijd
– speler die wel gespeeld heeft

Als we de formulieren opsturen zoals ze achtergelaten zijn zou dat een totaal aan boetes van z’n 50 euro opleveren. Uiteraard wordt dit wel aangevuld voordat e.e.a. naar de bond opgestuurd wordt, maar ook wij hebben in het weekend wel iets leukers te doen dan andermans werk controleren en aanvullen…

Houd hier in de toekomst dus rekening mee. Bij voorbaat dank. Dit alles neemt niet weg dat we terug kunnen kijken op een heerlijk zaterdagje volleybal, dus laten we dat positieve gevoel vooral vasthouden!