Grote clubactie: doe mee!

Beste AVVA leden,

Vanaf 19 september 2015 doet AVVA na jaren van afwezigheid weer mee met de grote clubactie. Omdat we financieel wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken proberen we dat dit seizoen onder andere op deze manier voor elkaar te krijgen. Hier een korte uitleg van deze actie en een oproep om allemaal ongelofelijk je best te doen zodat we met elkaar heel veel geld voor de vereniging ophalen.

De grote clubactie is een loterij die landelijk georganiseerd wordt. Als vereniging kun je hier aan mee doen door de leden loten te laten verkopen. De loten zijn € 3,00 per stuk waarvan een groot gedeelte naar AVVA gaat: € 2,40 maar liefst!

We hebben er voor gekozen om mee te doen door middel van eenmalige machtigingen. Ieder AVVA lid krijgt hiervoor een boekje waarin 20 machtigingen ingevuld kunnen worden. Per machtiging kunnen meerdere loten gekocht worden. Standaard kan 1, 2, 3, 4 of 5 aangekruist worden, maar een vrij in te vullen aantal is ook mogelijk. Dankzij deze machtigingen hoeven AVVA leden niet met geld over straat en dat is natuurlijk een groot voordeel.

De ingevulde machtigingen dienen ingeleverd te worden bij Jaco Verheij, Lange Bogerd 12 in Tienhoven.  Dit zal vervolgens doorgegeven worden aan de organisatie van de Grote Clubactie, waarna het geld geïncasseerd wordt. Op het (digitale) bankafschrift zal vervolgens bij de afschrijving de lotnummers weergegeven worden. Via de website kan vervolgens in de gaten gehouden worden of je prijs hebt. De trekking zal zijn op 10 december 2015. De machtigingen dienen uiterlijk vrijdag 13 november ingeleverd te zijn bij Jaco.

Er zijn diverse (geld)prijzen te winnen, hier de top 3:
1e prijs: € 100.000
2e prijs: Auto Volkswagen up
3e prijs: Reischeque luxe campingvakantie Vacanceselect t.w.v. € 2.500,-

Voor meer informatie m.b.t. de actie: clubactie.nl

Om iedereen extra te stimuleren veel loten te verkopen zal, indien de opbrengst voor AVVA tenminste € 750,00 bedraagt, er zowel bij de jeugd als bij de senioren een leuk prijsje zijn voor degene die de meeste loten verkoopt. Ook per team zal dit in de gaten gehouden worden en het team met de meeste lotenverkoop zal ook in het zonnetje gezet worden!

Wij hebben er vertrouwen in dat iedereen zijn uiterste best doet om heel veel loten te verkopen. We zijn financieel gezond, maar met z’n allen gaan we er voor zorgen dat we financieel in topconditie zullen komen!

Bij voorbaat iedereen bedankt voor de medewerking en mocht je geen machtigingsboekje hebben ontvangen (deze week worden ze uitgedeeld) laat dit dan even weten door me aan te spreken in het Spant of even te mailen: voorzitter@avva-ameide.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur AVVA

Reacties

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>