Halve finale beker!

Na een tweetal vrij eenvoudige bekerrondes gevolgd door de afstraffing van competitiegenoot Flits is heren 1 doorgedrongen tot de halve finale van de beker.

En morgen 4 april is het zover! In Dordrecht zal onze mannentrots het opnemen tegen een andere competitiegenoot, namelijk WIK heren 3. Dit geroutineerde team zorgde er vorige week nog voor dat heren 1 weer meedoet in de titelstrijd door koploper Move4u met 3-1 af te slachten. Het belooft dus een zeer zware wedstrijd te worden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we de laatste fase van deze competitie het beste uit onszelf naar boven zullen halen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

We hopen dat er veel geïnteresseerde AVVA fans mee af zullen reizen naar Dordrecht om ons aan te moedigen. Alle teams zijn vrij van wedstrijdverplichtingen en een weekend zonder volleybal is toch eigenlijk geen weekend… Aanvang van de wedstrijd is om 17.00u. Er wordt gespeeld in sporthal De Dijk, Schenkeldijk 1 te Dordrecht.

PS. Mocht je geen vervoer hebben, heren 1 vertrekt om kwart over drie bij Het Spant. Wellicht is er een plaatsje vrij in 1 van de auto’s…we kunnen niks beloven, maar probeer het gerust. Wie het eerst komt…etc.