Heldenfeest: geef je op voor de BBQ!

Nog een kleine twee weken en het is weer zover! Het traditionele heldenfeest op de slotdag van het seizoen, dit jaar op 18 april!

Zoals gebruikelijk wordt er ook nu weer een overheerlijke BBQ verzorgd door Het Spant. Hiervoor vragen we een eigen bijdrage van € 10,– voor AVVA leden en Vrienden van AVVA en € 15,00 voor niet-leden. Je dient je wel op te geven van tevoren! Dit om te voorkomen dat we tekort komen. In Het Spant ligt vanaf vandaag een lijst, vraag ernaar bij het barpersoneel. Betaling van de eigen bijdrage dient op de dag zelf te geschieden, een AVVA vrijwilliger komt hiervoor bij je langs. Zorg er dus voor dat je voldoende cash op zak hebt en het liefst natuurlijk gepast betalen.

Overigens staan er voor die tijd nog heel wat spannende wedstrijden op het programma. Met nog 4 teams in de race voor het kampioenschap moeten de spelers en speelsters zich nog niet teveel laten afleiden door de festiviteiten van de 18e. Kom op jongens en meisjes, dames en heren; zet hem op zodat we wellicht één van de succesvolste seizoenen ooit binnen AVVA mogen gaan beleven op sportief gebied!

PS. Vriend worden van AVVA kan nog altijd (zie eerder nieuwsbericht op de AVVA site). Geef je op via: voorzitter@avva-ameide.nl