Heren 1 op oorlogspad

Aanstaande zaterdag staat de tweede thuiswedstrijd van 2016 op het programma voor AVVA Heren 1. En dat is er niet zomaar één…

Tegenstander is, om de wat ongebruikelijke tijd van kwart voor vijf, de virtuele koploper van de promotieklasse. Voleco uit Ouderkerk a/d IJssel komt namelijk op bezoek in Het Spant. In de competitie werd nog niet tegen deze heren gespeeld, maar in de voorbereiding werd er met redelijk duidelijke cijfers verloren.

Na twee mindere resultaten op rij heeft heren 1 zich voorgenomen om zich dit keer niet als makke lammeren naar de slachtbank te laten leiden. We hebben de afgelopen trainingen snode plannen gesmeed en die willen we graag voor een groot publiek ten uitvoer brengen. Omdat er verder niemand anders thuis speelt rondom onze wedstrijd (alleen jongens B speelt om 11.30u ook thuis, komt dat zien, de mannen groeien met de week!), deze speciale oproep om support te krijgen. In deze barre tijden hebben we het nodig, en zoals gezegd, we gaan er alles aan doen om spectaculair volleybal te laten zien. Hopelijk wordt dit een wedstrijd waar in positieve zin nog lang over nagepraat zal worden. Wij hebben er zin in. Wij zullen er zijn. Tot dan!