Heren 3: Het lange wachten wordt beloond

Het werd tijd dat er weer eens een verslag van onze wedstrijden verscheen. Daar is net zo lang mee gewacht totdat er een overwinning te vieren viel; helaas moest het tot dit weekend duren voordat er weer eens gewonnen werd in 2016.

Na de verloren wedstrijden in januari stonden er twee uitwedstrijden op het programma. Als eerste tegen Vridos HS2. Deze mannen uit Giessenburg maakten het ons thuis al behoorlijk lastig (3-2 overwinning voor ons) en ook deze keer hadden we het erg moeilijk. Na twee erg matige sets van onze kant stonden we 2-0 achter. We wisten goed terug te komen tot 2-2, maar helaas ging de overwinning naar Vridos.

De week daarop vertrokken we naar Oud-Beijerland om aan te treden tegen DVO HS2. Deze tegenstander hadden we nog niet getroffen, maar gezien hun positie op de ranglijst (4e) zou het geen makkelijke wedstrijd worden. En dat werd het ook niet, want het werd weer een vijfsetter (2-3). Ondanks het verlies kon er met tevredenheid teruggekeken worden op deze wedstrijd, want het spel was eindelijk weer eens zoals vanouds.

Afgelopen zaterdag mochten we weer uit spelen, dit keer in Nieuwendijk. De tegenstander, Voltena HS2, had maar vijf punten verzameld over het hele seizoen, dus vooraf werd afgesproken dat we dat zo wilden houden. De wedstrijd verliep zoals gewild, want zonder in echte problemen te komen, konden we vijf punten meenemen naar Ameide. We staan nu betrekkelijk stevig op de zevende positie op de ranglijst en als we de komende wedstrijden onszelf ontstijgen dan maken we wellicht kans op de zesde plek.