Heren 3: Moeilijke wedstrijden zonder overwinning

Tegen drie tegenstanders met een hogere positie op de ranglijst werd de afgelopen weken niet gewonnen. Met het einde van het seizoen in zicht, moet er toch nog een overwinning geboekt worden.

Na de twee ruime overwinningen tegen laaggeklasseerde teams, konden we aantreden tegen een directe concurrent om de zesde plek op de ranglijst: Erasmus Volley HS2. Dat we van hen konden winnen, hadden we thuis al bewezen, maar dit keer hadden we het thuisvoordeel bepaald niet mee. Op een studententijd (21:30) in Rotterdam en tussen twee andere wedstrijden in (zonder tussennetten) was het moeilijk inkomen. De eerste set ging dan ook vrij gemakkelijk verloren. We wisten knap terug te komen tot 1-1, maar moesten de laatste twee sets toch met klein verschil toegeven aan de mannen uit Rotterdam.

De week daarop stond de nummer twee van de competitie, OKK HS2, op de planning. Uit hadden we 4-0 verloren, dus er moest wat rechtgezet worden. We lieten tijdens deze enorm spannende wedstrijd echt zien dat we thuishoren in de tweede klasse door goed bij te blijven, maar helaas konden we in de eerste drie sets net niet aan het langste eind trekken. Toch beloonden we onszelf met de laatste set; iets wat gezien de puike wedstrijd ook zeker terecht was.

Afgelopen zaterdag konden we op weg naar Bergschenhoek om aan te treden tegen Volley2B HS2. Na het eerste herenteam van Volley2B te zien verliezen van de concurrent van ons eerste, VCN HS2, mochten ook wij onze opwachting maken. De eerste twee sets waren we erg gelijkwaardig, maar ontbrak het ons wederom aan daadkracht om dit eens om te zetten in winst. De laatste twee sets zijn het schrijven niet waard, maar als u daar iets over wilt horen, dan kunt u ons altijd aanspreken.

Zaterdag op de Heldendag tegen DVO HS2, waar we toch stiekem op een overwinning mogen hopen. En de week daarna de derby tegen de mannen van WIK Univé HS6. Eens kijken of ze ook zonder een partijdige scheids van ons kunnen winnen !