Heren 3: Ondanks dikke nederlagen toch een mooi afscheid van Kees

Na twee dikke nederlagen en bij vlagen erg matig spel hebben we afscheid mogen nemen van onze middenaanvaller Kees van den Dool.

Twee thuiswedstrijden stonden er nog op het programma: tegen DVO HS2 en tegen Wik Univé HS6. Met hoge verwachtingen begonnen we aan deze, op papier, spannende wedstrijden, maar het liep anders dan gedacht.

Waar we uit tegen DVO een puike wedstrijd tentoonstelden, waren we thuis vergeten hoe volleybal gespeeld moest worden. Het vraagt meer dan één pagina om op te sommen wat er allemaal verkeerd ging deze wedstrijd. Daar zullen we dan ook niet aan beginnen. Maargoed, jullie raden het al; we kregen wel mooi 4-0 op onze broek.

De week daarna stond de derby tegen Ammers op de planning. Uit hadden we tegen deze jonge honden een zure nederlaag geleden, dus we waren echt van plan dit recht te zetten. Het werd een spannende wedstrijd, maar het spel was van beide teams niet bepaald aan te zien. Er was één ding waar wij in uit blonken: services in het net of uit serveren. Toch hadden we, door onze inzet tijdens de hele wedstrijd, een setje verdiend. Welke we niet gekregen hebben.. En dat had Kees, die zijn laatste volleybalwedstrijd speelde voor AVVA, ook wel fijn gevonden!

Het is altijd de vraag wie onze verslagen eigenlijk leest, maar we hopen van harte dat jullie er van genoten hebben. Wij willen jullie, voor ons bekenden en onbekenden, dan ook vriendelijk bedanken voor het lezen van deze verslagen. We maken ze met plezier. Hoewel ons spel niet altijd geweldig is, nodigen we u toch uit om volgend seizoen eens een keertje te komen kijken. Wellicht dat we met wat meer publiek wel een setje extra weten te winnen.

Rest ons hier om Kees nogmaals van harte te bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en hem veel geluk en succes te wensen voor de toekomst!