Heren 3: Tweede ruime overwinning op rij

Na de dikke overwinning tegen Voltena twee weken terug waren we nu thuis aan de beurt tegen OKK HS3 uit Hardinxveld Giessendam. Na een leuke en vermakelijke pot werden ook zij met 4-0 verslagen.

Waar we uit veel moeite hadden tegen de mannen uit Hardinxveld-Giessendam, werd de eerste set nu met veel gemak gewonnen (25-10). We traden deze keer aan met een voltallig team en iedereen was gemotiveerd om vijf punten in Ameide te houden. Tijdens de wedstrijd wisselden we veel door, waardoor iedereen aan spelen toekwam. De tweede en de derde set verliepen zo ongeveer gelijk; OKK maakte het ons niet moeilijk, maar bleef wel redelijk in de buurt. Met name ManĂ³ach den Hertog en Rick de Groot wisten veelvuldig te scoren, maar eigenlijk het hele team speelde een goede wedstrijd.

De laatste set bleek ook deze keer weer erg taai. De opstelling was weer gewijzigd en we kwamen niet aan ons eerdere spel toe. Het bleef tot het einde spannend, maar mede door ons doorzettingsvermogen en een tactische wissel bleven de volle punten in Ameide. Volgende week donderdag mogen we aantreden in Rotterdam tegen de nummer 6 op de ranglijst; bij een ruime overwinning kunnen we hen inhalen, dus dat belooft een spannende pot te worden!