Kampioenen?

Aanstaande zaterdag wordt de laatste competitieronde gespeeld van het volleybalseizoen 2016/2017. Wat vliegt de tijd…zeker als je het naar je zin hebt! En dat hebben we het behoorlijk gehad dit seizoen. Omdat het voor sommige teams een heel speciale dag kan worden blikken we hier graag even op vooruit. Voor deze ene keer niet voor alle teams, maar enkel de teams waarvoor nog iets op het spel staat…

Meisjes C2

Dit talentvolle en zéér enthousiaste team (heeft u ze weleens een set zien winnen?!? En dat doen ze vaak!) mag als koploper spelen tegen de nummer 2. Om het plaatje helemaal compleet te maken: tegenstander is het meisjes C team van WIK uit Groot-Ammers. Een echte derby dus. Als onze meiden één set weten te winnen zijn ze kampioen! Dat wordt bijzonder spannend, maar vooral heel leuk. Dit zijn de wedstrijden waarvoor je bent gaan volleyballen, dus doe jullie best meiden! En publiek: Ammers is dichtbij en wat moet je anders doen op je vrije zaterdagmorgen? Komt allen!

Aanvang wedstrijd: 11.00u
Locatie: De Reiger, De Boomgaard 3 te Groot-Ammers

Dames 2

De enige reddingsboei om degradatie te voorkomen leek enige weken geleden het spelen van PD wedstrijden, maar inmiddels hebben de meiden zoveel punten bij elkaar geharkt dat rechtstreekse handhaving nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Daartoe zal de concentratie tegen het al gedegradeerde Volley Zuid de gehele wedstrijd lang hoog moeten zijn, maar daar hebben we alle vertrouwen in bij de meiden. Als concurrent Erasmus dan een steekje laat vallen hoeft er wellicht niet eens gestreden te worden in de PD.

Aanvang wedstrijd: 13.00u
Locatie: Mercatus College, Spinozaweg 398 te Rotterdam

Heren 1

De mannen leken zichzelf lelijk in de vingers te snijden met een onnodige verliesbeurt bij Krimpen, maar ze herstelden zich sterk met twee 4-0 thuisoverwinningen op rij tegen de nr 3 en 4 van de ranglijst. Het kampioenschap dus zo goed als binnen. Dat het team dit echter op eigen kracht wil doen in de wedstrijd tegen de huidige hekkensluiter Flits siert ze en dus zou het heel leuk zijn als velen hiervan getuigen willen zijn. Dus komt allen om onze mannen nog één keer aan te moedigen en daarna een bescheiden feestje te vieren. Ook jongens B en heren 2 spelen bij Flits, dus het zou zomaar eens een gezellige AVVA bijeenkomst kunnen worden. Indien nodig nemen we die kantine gewoon over met z’n allen.

Aanvang wedstrijd: 16.30u
Locatie: Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110 te Papendrecht