Laatste uitweekend staat voor de deur

Dit weekend is alweer het laatste uit-weekend van het seizoen 2014/2015. Wat gaat de tijd toch razendsnel…zeker tijdens zo’n leuk seizoen als het tot nog toe is!

Met voor de meeste teams nog twee wedstrijden te gaan is dit een goed moment om eens op een rijtje te zetten wat er voor de diverse teams nog op het spel staat. Hier volgt de stand van zaken bij de senioren en meiden B, een update voor de rest van de jeugd volgt nog!

Dames 1
Speelt tegelijk met heren 1 in Bleskensgraaf tegen de plaatselijke hoofdmacht. Voor de dames zelf staat er niet al teveel meer op het spel, maar de tegenstander heeft nog een sprankje hoop om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Normaal gesproken zullen de dames hun sportieve plicht moeten uitvoeren en onderschatting zal hierbij de grootste vijand zijn.

Dames 2
Gelukkig werd deze week bekend dat de meiden met de volledige selectie kunnen afreizen naar Capelle. Voor dames 2 is er dit seizoen namelijk nog héél veel te winnen! Omdat er volgende week tegen koploper Sliedrecht gespeeld wordt is zelfs het kampioenschap nog mogelijk. Maar nog niet teveel aan die wedstrijd denken want de tegenstander van dit weekend is een heel zware! Thuis werd met 4-0 gewonnen, maar toen liep het ook als een trein bij de meiden. Hopelijk nemen ze dit weekend dezelfde trein, dan komt het helemaal goed.

Heren 1
Ook de mannen van heren 1 hebben het kampioenschap nog in eigen hand. Om dit zo te houden zal er wel flink gewonnen moeten worden van SNA. Een goede middenmoter die geen set cadeau zal willen doen. Alles uit de kast dus heren. Mocht dat lukken dan staat er volgende week een rechtstreeks duel met de huidige koploper op het programma. Het is dus zaak dat er een dusdanig resultaat wordt behaald dat er dan nog iets op het spel staat.

Heren 2
Speelt als enige AVVA team een thuiswedstrijd, en dat op vrijdagavond. Kortom: vanavond! Kom gerust even buurten om alvast in volleybalsferen te komen, het belooft een gezellig Spant avondje te gaan worden. Verder is er nog een minieme kans op de 2e plek en dus het spelen van PD wedstrijden, maar de mannen zijn wel afhankelijk van de concurrentie. En die hebben een makkelijk programma, dus waarschijnlijk gaan de heren volgend seizoen gewoon voor een kampioenschap.

Heren 3
De jonge honden van het derde hebben een prima seizoen beleefd, maar kwamen helaas net te kort voor de promotieplaatsen. Al met al is de huidige derde plek niet slecht en de boys zullen er in de laatste twee wedstrijden alles aan doen om deze plaats vast te houden. En wie weet is Voleco wel zodanig aangeslagen van het pak slag dat ze recentelijk kregen van onze mannen dat ze nog meer punten laten liggen en die tweede plek er alsnog inzit.

Meisjes B
Keihard in de race voor het kampioenschap en de belangrijkste wedstrijd voor hen wordt vanavond gespeeld in Hardinxveld. Het team van OKK is namelijk best goed en speelt tegen de huidige koploper die hetzelfde aantal punten heeft als onze meiden. Hun eigen wedstrijd is verzet zodat iedereen met dames 2 meekan. Volgende week donderdag en vervolgens zaterdag zal het dus moeten gaan gebeuren. Zet hem op meiden, en duimen dat OKK in topvorm is vanavond.