Meiden B1 KAMPIOEN!

Misschien wat onverwacht maar toch erg leuk! De achterstand op de koploper Molenwiek’74 MB 2 was 1 punt en door een klein mirakel kon Meiden B1 op een 3-2 uitslag van Molenwiek’74 MB 2 tegen OKK ’70 MB 2 vol profiteren. Om kampioen te worden moest AVVA Meiden B1 5 punten pakken.

Eenmaal gearriveerd in Papendrecht waren de meiden een klein beetje zenuwachtig, de eerste set begonnen we gelijk met een 0-4 achterstand. Eénmaal van de hatelijke nul af begonnen we verzorgd en zelfverzekerd te spelen. De ene service serie na de andere, als de bal over het net kwam werd hij mooi afgevangen en in drieën gespeeld. Met een stand van 25-10 werd de eerste set uiteindelijk binnengehaald. De sets die hier op volgden waren van hetzelfde kaliber, iedereen was gedreven en wist dat het mogelijk was om kampioen te worden. 25-13, 25-11 en 25-11.

4-0 was dus het resultaat, 5 punten in de pocket en kampioen. Als coach ben ik in ieder geval heel blij en trots. Meiden jullie hebben grote stappen gemaakt en spelen mooi volleybal. Hou dit vast! Gefeliciteerd allemaal en geniet er nog even van!

IMG_5394