Oproep: houd het Spant netjes!

Beste volleyballers,

Het seizoen loopt fantastisch, er wordt hard getraind en veel geleerd door alle teams, over het algemeen zijn de prestaties prima tot uitstekend en dus geen enkele reden tot klagen. Nou ja, op één puntje na dan; helaas hebben we geconstateerd dat het bij het opruimen van de volleybalnetten en toebehoren, ballen, teltafels en scheidsrechterstoelen nogal eens misgaat. Deze staan dan kriskras door de berging heen, terwijl alles een vaste plaats (met omlijning!) heeft. Hiervoor hangt een plattegrond in de berging. Mocht je desondanks niet weten waar iets moet staan, vraag het dan gerust even na bij iemand van het aanwezige Spant personeel, zij zullen je graag helpen! Kortom, zorg ervoor dat de spullen van AVVA en de spullen van Het Spant die we  in bruikleen hebben, netjes opgeruimd worden.

Wees bij het gebruik ook zuinig op de spullen! Het moet haast iedereen zijn opgevallen dat antennes bij ons een wel erg korte levensduur hebben. Er zijn inmiddels nieuwe antennes besteld (+ een nieuw net), laten we er met elkaar voor zorgen dat we hier lang plezier van kunnen hebben. Behandel de spullen dus netjes en zorgvuldig, dat wil zeggen dat er niet mee gesmeten wordt en dat ze alleen gebruikt worden voor het doeleinde waarvoor ze gemaakt zijn.

Hartelijk dank voor de medewerking en zet hem op de rest van dit seizoen! We zijn inmiddels over de helft en voor veel teams neemt de spanning toe; houd het hoofd koel en vertrouw op eigen kunnen, dan belooft het een prachtig seizoen te gaan worden!

Met vriendelijke groet,
Bestuur AVVA