Rabobank Clubkas Campagne: Stem op AVVA!

Evenals vorig jaar doet AVVA weer mee aan de actie Clubkas Campagne van de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Dit is een actie waarmee de Rabobank verenigingen in de regio financieel ondersteunt. Het totale bedrag dat de Rabobank hiervoor beschikbaar stelt ( € 100.000), wordt verdeeld onder de verenigingen op basis van het aantal stemmen dat een vereniging krijgt. Dus hoe meer stemmen wij als AVVA krijgen, hoe groter de bijdrage is, die AVVA krijgt uit het fonds! Vorig seizoen heeft deze actie onze vereniging € 478 opgeleverd. Het zou mooi zijn als we dit seizoen, dit bedrag kunnen evenaren.

Alle leden van de Rabobank ontvangen op 1 april een stemcode per post. Er kan gestemd worden van 1 tot 14 april. Ieder lid kan maximaal vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Het feit dat je een bankrekening bij de Rabobank hebt, betekent niet direct dat je ook lid bent. Je kunt (gratis) lid worden via: https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_worden_van_de_rabobank_formulier Dus als je lid bent van de Rabobank, bij deze het verzoek om op AVVA te stemmen! Zodat we de bijdrage een mooie bestemming binnen onze vereniging kunnen geven. Vraag ook bij je vader/moeder, opa/oma en vrienden na of zij lid zijn van de Rabobank en of zij op AVVA willen stemmen.

Bedankt voor jullie steun!