Rabobank Clubkas Campagne

Zoals inmiddels enkele jaren het geval is doet AVVA ook nu weer mee aan de actie “Rabobank Clubkas Campagne”. Dit is een actie waarmee de Rabobank verenigingen in de regio financieel ondersteunt. Het totale bedrag dat de Rabobank hiervoor beschikbaar stelt ( € 100.000), wordt verdeeld onder de verenigingen op basis van het aantal stemmen dat een vereniging krijgt. Dus hoe meer stemmen wij als AVVA krijgen, hoe groter de bijdrage is, die AVVA krijgt uit het fonds! Afgelopen seizoenen heeft deze actie onze vereniging steeds een mooi bedrag opgeleverd. Het zou mooi zijn als dat ook dit seizoen weer lukt.

Alle leden van de Rabobank hebben recentelijk een stemcode ontvangen per post. Er kan gestemd worden t/m 11 april. Ieder lid kan maximaal vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Het feit dat je een bankrekening bij de Rabobank hebt, betekent niet direct dat je ook lid bent. Je kunt (gratis) lid worden via: https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_worden_van_de_rabobank_formulier Dus als je lid bent van de Rabobank, bij deze het verzoek om op AVVA te stemmen! Zodat we de bijdrage een mooie bestemming binnen onze vereniging kunnen geven. Vraag ook bij je vader/moeder, opa/oma en vrienden na of zij lid zijn van de Rabobank en of zij op AVVA willen stemmen.

Bedankt voor jullie steun!