Sinterklaas & bekerweekend

Morgen is het zover, de dag waarop kinderen al weken in spanning hebben gewacht: pakjesavond! Maar voordat het zover is wordt er eerst nog gevolleybald voor de regiobeker. Helaas zijn de meeste teams uitgeschakeld, maar jongens C en heren 1 mogen nog volop aan de bak.

Om 11.00u en 12.00 spelen de boys van de C hun bekerwedstrijd tegen Voltena en Vollido. Dat beloven lastige wedstrijden te worden, maar we gaan er vanuit dat de mannen hun beste beentj…e voor zullen zetten en er alles aan gaan doen om het de goede tegenstanders lastig te maken.

Om 13.15u zullen de eerste ballen binnengeslagen gaan worden bij Heren 1 in hun wedstrijd tegen derde divisionist Erasmus/Volley. De afgelopen twee weken werden het tweede en derde team van deze vereniging al op een nederlaag getrakteerd door ons heren drie team, het zou dus een vervolmaking van de trilogie zijn mocht heren 1 dat ook lukken. De bezoekers zullen echter als favoriet afreizen naar Het Spant gezien de ruimere aanwezigheid van ervaring op dit niveau. Ook onze heren zullen tot het uiterste gaan om desondanks een goed resultaat te boeken tegen de Rotterdamse studenten.

2015-jongens-c

2015-heren-1