Speculaasactie!

Beste volleybalvrienden/vriendinnen,

We gaan vanaf morgen weer beginnen met onze jaarlijks speculaasactie. De speculaas is inmiddels rondgebracht en deze week kunnen jullie weer gaan verkopen.
Hieronder nog even de informatie!
Iedereen die zich weer inzet deze week voor onze vereniging: Bedankt! Klasse!

Succes allemaal.

Groetjes de Activiteitencommissie

Beste leden,                                                                                                               11 november 2016

Allereerst willen wij jullie namens AVVA alvast bedanken voor jullie hulp met het verkopen van de speculaas. Op deze manier brengen we toch weer wat extra geld in het laatje.

Aankomende week (maandag 14 november t/m vrijdag 18 november) mogen jullie  speculaas gaan verkopen.

Zowel de gevulde als de brokken speculaas kosten:  

€ 2,- per pakje en € 3,50 per 2 pakjes.

Uiterlijk  vrijdag 18 november hebben jullie de gelegenheid om de overgebleven speculaas en jullie opbrengst af te geven op J.W. van Puttestraat 13 in Ameide. Doe dit zo snel mogelijk, want dan hebben wij de mogelijkheid om dit evt. aan anderen mee te geven.

Omdat de leverancier de speculaas ook weer wil doorverkopen willen wij je vragen voorzichtig om te gaan met de speculaas.

De opbrengst van je verkoop graag in een envelop aanleveren met je naam , straatnaam en opbrengst.
Mocht er niemand thuis zijn, doe dan het geld door de brievenbus (in een envelop!) en laat de speculaas dan maar in een doos/plastic zak bij de voordeur. Of probeer het later nog eens! 🙂
Kom je tekort, laat dit dan even weten.

We wensen je veel succes!

Groetjes Anne-Fleur den  Hartog(06-50811929) en Lisanne ’t Lam (06-12760714)