Start trainingen + AVVA oefendag

Het is alweer augustus en dus duurt het niet lang meer voordat het nieuwe volleybalseizoen 2015/2016 gaat beginnen! In de week van maandag 24 augustus zullen namelijk de eerste trainingen plaatsvinden.

Verder organiseren we een AVVA oefendag om allemaal goed voorbereid aan de competitie te beginnen. Deze oefendag zal plaatsvinden op zaterdag 12 september in ons vertrouwde Het Spant. We hebben nog niet voor alle teams een tegenstander weten te vinden, maar het programma zal er ongeveer als volgt uit gaan zien:

’s Morgens is het de beurt aan de jeugd. Vanaf half 10 spelen meiden en jongens C,  jongens B en meisjes A hun wedstrijden. Voor de jongens wordt nog naar tegenstanders gezocht, de meiden treden aan tegen WHV.

Daarna mogen rond half één de mannen van heren 2 en 3 aan de bak, evenals de dames van het tweede. Ook hierbij geldt dat er nog gezocht wordt naar tegenstanders voor de mannelijke teams. De meiden nemen het op tegen Vedo.

Tot slot is het rond een uur of vier de beurt aan dames en heren 1. De dames spelen een driekamp met o.a. WHV, terwijl de heren de strijd aangaan in een vierkamp met OKK, Voleco en WHV.

Zoals je kunt zien is nog niet voor ieder team een tegenstander gevonden. We doen er alles aan om dit voor die tijd te regelen. Mocht dat nu niet lukken dan zal het programma hier en daar wellicht nog wat wijzigen, maar hou voorlopig 12 september dus vrij voor een leuke pot volleybal en een gezellige Spantdag!