Streekderby's en ander spektakel

Volgende week is het alweer Kerst en dus staat dit weekend het laatste competitieprogramma van het kalenderjaar op de rol. Alle AVVA teams die een wedstrijd hebben spelen thuis, alle kans dus om er een gezellige dag van te maken.

Afgelopen dinsdagavond gaf dames 2 al het goede voorbeeld door af te rekenen met de nummer 3 uit hun poule, te weten WIK uit Groot-Ammers. Het is te hopen dat veel AVVA teams dit voorbeeld volgen. De meiden van CMV6, jongens C en heren 2 spelen allen eveneens tegen de buren uit Ammers. Mooie streekderby’s dus, die op voorhand de nodige spanning beloven.

Verder komt er een grote variatie aan verenigingen op bezoek in Het Spant met om 16.00u de wedstrijd van heren 1 tegen Volley Zuid. Nu de mannen een groot aantal tegenstanders uit de poule ontmoet hebben is duidelijk dat de onderlinge krachtsverschillen bijzonder klein zijn. En dus kan er op een goede dag van iedereen gewonnen worden, maar net zo goed ligt verlies tegen op papier mindere tegenstanders op de loer. Kortom, altijd spanning gegarandeerd bij de mannen.

Vervolgens treden de dames om 18.00u aan tegen de nummer drie van de competitie. Bij een goed resultaat kunnen onze meiden deze plek op de ranglijst overnemen en dat zou een mooie afsluiting van het jaar zijn. Ook hier is er dus zo goed als een garantie voor een spectaculaire wedstrijd waarbij er voor ieder punt gestreden zal moeten worden. Komt dus gerust een kijkje nemen om jouw favoriete AVVA team(s) aan te moedigen!

Volledige programma:
9.30u CMV6 – WIK
10.45u Jongens C – WIK
10.45u Meisjes C – WIK
12.30u Heren 3 – Volley2b
12.30u Jongens B – Sliedrecht
14.15u Heren 2 – WIK
14.15u Meisjes A – Voltena
16.00u Heren 1 – Volley Zuid
18.00u Dames 1 – Vollido