Super Saturday in Het Spant!

Na een weekend met hoofdzakelijk uitwedstrijden en voor sommige teams een dagje vrijaf staat ons deze zaterdag weer een ouderwetsch thuisprogramma te wachten. En wat voor één…!

’s Morgens komen allereerst onze vier CMV teams in actie. De jongens en meiden doen het allemaal hartstikke goed dit seizoen en worden iedere week beter. Kom dus gerust een keertje op tijd naar het Spant voor een lekker bakkie en een wedstrijdje van onze jongste talenten.

Wat verder opvalt is de grote hoeveelheid teams uit Giessenburg (Vridos) die ons komen bezoeken. We zijn benieuwd of het de diverse teams gaat lukken om de onderlinge balans AVVA-Vridos in ons voordeel te laten doen uitslaan. In de middag worden er een paar heuse toppers gespeeld. Meisjes B staat gedeeld derde en heeft kans op meer, maar dan zal het wel alle zeilen bij moeten zetten tegen Vollido; deze meiden hebben slechts 1 puntje minder dan de onze en hadden daar een wedstrijd minder voor nodig. Volle bak er tegenaan dus!

Bij de senioren zijn er maar liefst drie toppers te noteren. Heren 2 bezet de derde plaats en speelt tegen het vlaggenschip van Vridos, dat de tweede plaats in handen heeft. Vervolgens is het de beurt aan heren 1 om te laten zien dat ze terecht op de eerste plaats staan. Het uitstekend presterende Flits uit Papendrecht komt op bezoek en die zitten met een tweede plek op het vinkentouw. Tot slot zijn het onze dames die aan de bak mogen; qua verliespunten staan onze meiden op de vierde plaats en tegenstander Voleco op plek drie. Er gaan geruchten dat heren 1 deze week in training geweest is om met goed gesmeerde keeltjes op de tribune te verschijnen, dat wordt dus weer een hoogstaand privéconcert voor jullie…daar verwachten we dan natuurlijk wel een mooie overwinning voor terug.

Een dagje Spant…helemaal zo gek nog niet!

09:30 CMV 5.1 Dordrecht
09:30 CMV 6.3 VIA
10:45 CMV 6.1 Vridos
10:45 CMV 6.2 Vridos
12:30 Heren 3 Vridos
14:15 Heren 2 Vridos
14:15 Meisjes B Vollido
16:00 Heren 1 Flits
16:00 Dames 2 Vridos
18:00 Dames 1 Voleco