Thuisdag + loten!

Morgen is het weer zover, een AVVA thuisdag! Een “kleine”  thuisdag in dit geval, want niet alle teams spelen. Ondanks dat staat er een leuk programma met spannende wedstrijden op stapel!

De C-jeugd bijt om 10.45u het spits af. De meiden spelen tegen het Hardinxveldse OKK’70 en dat belooft een moeilijke wedstrijd te worden. Maar als de meiden goed serveren en geconcentreerd spelen dan zit er misschien wel wat in. Voor de boys staat er ook al een sterke tegenstander op het programma, maar ook hier geldt dat met het brengen van werklust en enthousiasme wellicht voor een verrassing gezorgd kan worden.

Omdat er zo’n beetje alleen maar topteams naar het Spant komen speelt ook Meisjes A tegen een geduchte tegenstander. Het Bredase De Burgst staat namelijk eerste in de poule. Maar dat zegt lang niet alles, aangezien de vorige thuiswedstrijd de nummer 2 van de ranglijst pootje werd gelicht. Zijn de dames dit keer opnieuw in staat een topprestatie te leveren? Vanaf 12.30u te zien! Tegelijkertijd werkt heren 3 hun inhaalwedstrijd tegen de studenten van Erasmus af. Als promovendus staat het team er prima voor en ook in dit duel zullen er weer genoeg kansen liggen.

Om 14.15u is het de beurt aan heren 2 en met een beetje fantasie zou je kunnen zeggen dat de heren tegen de virtuele koploper spelen. Wederom een lastige wedstrijd dus. Sommige spelers hebben zich doordeweeks gespaard, zodat het goed moet kunnen komen als de mannen als team optreden.

Tot slot de kraker van de dag. Dames 2 staat sinds de start van de competitie op de eerste plaats, maar troffen nog geen tegenstander uit de top 5 van de poule. Tegenstander Sliedrecht is op basis van het aantal verloren sets 1 van de grootste concurrenten, en dus zou een overwinning voor onze dames heel goed uitkomen! Moedig de meiden dus aan, ze spelen eindelijk op de plek waar ze eigenlijk horen, namelijk veld 1, met dank aan de afwezigheid van heren 1.

Tot slot: de inleverdatum voor de loten van de grote clubactie is gewijzigd en daarom is het morgen nog mogelijk om boekjes in te leveren. Dit keer is het wel echt de laatste dag! Dus mocht je nog niets ingeleverd hebben, doe dit alsnog en als het een klein beetje meezit gaan we de grens van 750 euro overschrijden; we zijn namelijk bijna zover!