Vier scheidsrechters geslaagd!

Afgelopen weken hebben een viertal AVVA scheidsrechters hun PvB (Proeve van Bekwaamheid, een soort examen) afgelegd voor het fluiten van wedstrijden op promotieklasseniveau. We zijn zeer verheugd mede te kunnen delen dat alle vier deze scheidsrechters geslaagd zijn!

Het betreft het volgende viertal:
Daniël de Wit
Jacco Jansen
Jonathan het Lam
Lisanne ’t Lam

Allemaal van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Jullie hebben zeer goed gefloten en zijn mijns inziens dan ook terecht geslaagd. En dat is een prestatie van formaat, want de beoordelaars van de Nevobo kijken, zoals jullie zelf gemerkt hebben, behoorlijk kritisch naar hoe er gefloten wordt. Een goede zaak natuurlijk, want we willen allemaal graag een goede scheidsrechter op de bok, maar dat maakte het af en toe wel behoorlijk spannen. Dankzij de getoonde stalen zenuwen was dit echter geen probleem en hebben we voorlopig weer voldoende scheidsrechters voor het fluiten van de wedstrijden buitenshuis.

Ben je dankzij dit succesverhaal ook geïnteresseerd om wedstrijden bij buurtverenigingen te gaan fluiten op een hoger niveau dan 1e klasse? Dan kun je dat natuurlijk altijd even melden, des te meer scheidsrechters we hebben, des te beter!