Volledige competitie tijdelijk stilgelegd

Volleyballiefhebbers!

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober werden er aanvullende maatregelen afgekondigd door premier Rutte en minister De Jonge om het coronavirus de kop in te drukken. Dit heeft helaas forse gevolgen voor het volleybal:
• Alle volleybalcompetities, inclusief de jeugdcompetities, worden tijdelijk stilgelegd.
• Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen (inclusief trainer) per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel.
• Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen club zijn toegestaan.

Trainingen in teamverband voor 18 jaar en ouder
Concreet hebben we als bestuur besloten dat we met AVVA de grenzen niet op te gaan zoeken. Daarom zijn bij deze alle seniorentrainingen per direct geannuleerd. Een training met 4 personen inclusief trainer is praktisch nagenoeg niet uitvoerbaar. Mochten hier wijzigingen in worden aangebracht horen jullie dit uiteraard.

Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen
Voor trainingen in teamverband wordt er voor de jeugd tot 18 jaar een uitzondering gemaakt. Zij mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Ook zijn onderlinge wedstrijden met andere teams van AVVA eventueel toegestaan.

Richtlijnen toegestane trainingen
Uiteraard blijven bij de trainingen voor de jeugd tot 18 jaar en voor aanwezige seniorentrainers van 18 jaar en ouder de huidige maatregelen in stand. Belangrijkste aandachtspunten hierbij zijn dat er geen publiek is toegestaan, de richtlijnen voor het dragen van mondkapjes van toepassing zijn en de kantine gesloten blijft. Ook douches en kleedkamers zijn vanaf morgen volledig gesloten.

We hopen van harte dat we met z’n alle zo snel mogelijk weer allemaal de zaal in mogen en de competitie weer kunnen vervolgen. Zorg dat jij hierin jouw bijdrage levert door je aan alle maatregelen te houden!

Hartelijke groet,

Het bestuur van AVVA