Vrienden van AVVA

Gedurende het volleybalseizoen 2014/2015 is vanuit het bestuur het idee ontstaan voor een nieuw AVVA initiatief, namelijk de “Vrienden van AVVA”. We merken als bestuur dat er behoorlijk wat inwoners van Ameide en Tienhoven zijn die weliswaar zelf niet actief volleyballen, maar onze vereniging wel een warm hart toedragen. Dit is de afgelopen jaren natuurlijk mede ontstaan door het altijd gezellige AVVA beachvolleybaltoernooi, waar vele niet-volleyballers ieder jaar weer aan deelnemen. Verder zijn er ook niet-leden die het leuk vinden om regelmatig een wedstrijd in Het Spant te bezoeken en dat schept uiteraard ook een band met AVVA.

Om deze band nog sterker te maken is er vanaf 2015 de mogelijkheid om lid te worden van de “Vrienden van AVVA”. Het doel is om dit laagdrempelig te houden, zodat de kosten niet al te snel een struikelblok zijn. Per seizoen wordt er van de Vrienden van AVVA een bijdrage van € 15,00 gevraagd.

Als vriend van AVVA wordt je een paar keer per jaar geïnformeerd over activiteiten, een leuke/spannende AVVA thuisdag en de AVVA heldendag. Verder zal het bestedingsdoel van de opbrengst van de Vrienden van AVVA gemeld worden, over dit bestedingsdoel verderop meer. Tevens worden alle Vrienden van AVVA uitgenodigd voor de AVVA heldendag. Dit is de inmiddels traditionele slotdag van het seizoen waarbij er een BBQ gehouden wordt met aansluitend een slotfeest. AVVA leden en vrienden van AVVA betalen hiervoor een gereduceerd tarief!

Ieder seizoen zal er een bestedingsdoel bepaald worden voor de opbrengst van de Vrienden van AVVA. De behoefte van dat moment zal hierin leidend zijn. Op deze pagina zal het bestedingsdoel ieder seizoen gepubliceerd worden. Dit ten behoeve van een zo transparant mogelijke communicatie. Vooralsnog zal het bestuur het bestedingsdoel vaststellen.

Aanmelden voor de vrienden van AVVA is heel eenvoudig: stuur een mailtje naar voorzitter@avva-ameide.nl met daarin je naam inclusief voorletter(s), adres, telefoonnummer en e-mailadres. Laat tevens weten of je het op prijs stelt vermeld te worden op deze pagina als vriend van AVVA. We zullen u/jou dan zo snel mogelijk na aanmelding toevoegen aan deze lijst.

Bestedingsdoelen Vrienden van AVVA
2014/2015: Nieuwe wedstrijd- en trainingsballen
2015/2016: Jeugdkamp
2016/2017: Nieuwe wedstrijdtenues

Vrienden van AVVA
Inmiddels zijn er ruim veertig mensen lid van de club “Vrienden van AVVA”. Van lang niet alle leden weten we of ze het leuk vinden om vermeld te worden op de website. Vooralsnog worden deze leden niet vermeld. Ben je lid, vind je het leuk om vermeld te worden en sta je er op dit moment nog niet tussen? Laat dit dan weten, dan regelen we het alsnog!

Leden “Vrienden van AVVA”:
Albert Stek
Alwin de Wit
Anouk van Huizen
Bas den Hartogh
Bert Kuiper
Bert Uittenbogaard
C. Molenaar
Carl Weeda
Corrie Schrijvershof
Daniël de Wit
David Middelkoop
Dirk-Jan Blokland
Erica van Dijk
Erik van Aartrijk
Frans van Oort
Gerben van Veen
Gerrit Roodhorst
Govert Bakker
Henk Bakker
Herman Bouwmeester
Hester Streefkerk
Ineke Streefkerk
Jacco Schrijvershof
Jacko de With
Jaco Verheij
Jacob Middelkoop
Jan van Buren
Jan Veen
Jannie de Blank
Jeroen Strengholt
Jordi de Jong
Joshua Blokland
Joshua McGee
Lianne de Wit
Lijs Haringsma
M. Plieger
Manoach den Hertog
Mark Peeters
Mathijs Blokland
Olaf Bikker
Otto van der Grijn
Paul Oevermans
Peter de Jong
Peter van der Grijn
Pieter en Linda van Zessen
Ronald den Braven
Ruben het Lam
Ruud de Groot
Sietse van den Berg
Simone de Groot
Siska de Graaf
Sven Luttmer
Teda Verheij
Teus Monhemius
Thijs den Braven
Ties Kuiper
Tiny Geerets
Wil ’t Lam
Wouter Friedrich
Yorick Vuurens